Winkelwagen

Disclaimer


Niets van de gegevens op deze website mag beschouwd worden als een claim dat gebruik van producten aangeboden op www.hetlichtje.nl ziektes kan voorkomen, behandelen of genezen. Het gebruik van vermelde producten biedt dus geen garantie ter voorkoming van ziektes. Aan de gegevens kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Alle voedingssupplementen op www.hetlichtje.nl dienen niet als vervanging van een gevarieerde voeding. Goed gesloten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik bij zwangerschap of de wens daartoe, borstvoeding of overgevoeligheid of het willen gebruiken bij een bepaalde ziekte, altijd uitsluitend in overleg met een deskundige.

Let op!! Bij klachten, ziekte, griepverschijnselen etc. altijd eerst uw arts raadplegen! De producten op www.hetlichtje.nl zijn geen medicijnen en vervangen daarom ook niet een bezoek aan de (huis)arts. NOOIT op eigen initiatief het gebruik van medicijnen aanpassen of stoppen zonder eerst de (huis)arts te raadplegen!! De producten vermeld op deze site kunnen gewoon samen met medicijnen worden ingenomen.

Met zorg wordt de productinformatie van ieder product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan foutieve of onvolledige informatie.