Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


2 DVD's Turn it around plus Een geliefde verliezen


Met gratis boekje: 4 vragen die je leven veranderen Byron Katie2 DVD's plus gratis het miniboekje: vier vragen die je leven veranderen t.w.v. € 4,95

DVD 1

Turn it around (keer het om)
DE FILM VAN BYRON KATIE
Volledig Nederlandstalig ondertiteld
"Mijn moeder dwong me altijd." "Ik durf geen relatie meer aan te gaan." "Ik ben onaantrekkelijk." "Mijn partner moet naar me luisteren." 

Dit soort gedachten gaan misschien wel honderden keren per dag door je hoofd. Maar ze veroorzaken alleen maar stress, angst, woede en moedeloosheid. The Work® van Byron Katie is een revolutionaire, nieuwe manier van omgaan met de gedachten die jou weerhouden van een leven vol vreugde en vrede. The Work® draait om vier vragen en een omkering die welke stressvolle situatie dan ook volledig kunnen omvormen. 
Word stap voor stap meegenomen in dit transformerende proces, laat je bevrijden door de inzichten die alledaagse mensen krijgen wanneer ze met Katie werken, en leer hoe je de vier vragen zelf kunt toepassen. Met haar humor, wijsheid en liefdevolle doortastendheid toont Katie hoe je door het onderzoeken van je gedachten niet alleen je eigen leven, maar zelfs de wereld kunt veranderen. 

"Deze film is een geschenk voor ons allen." -Dan Millman
"Alleen al het kijken naar deze film werkt bevrijdend. Wat een wijze inzichten. Ik ben op een diepgaande manier geheeld." -Edith Hagenaar

ONDERTITELING: Nederlands 
AUDIO: Engels
SPEELDUUR: ca. 58 minuten
UITVOERING: luxe zeszijdige hoes

DVD 2

Een geliefde verliezen 
THEMAFILM: ROUW
Volledig Nederlandstalig ondertiteld

Mensen van wie we houden sterven, en we zijn doodsbang om terug te gaan in onze herinnering en hen opnieuw te ervaren, omdat we denken dat dat zo pijnlijk is. Maar wat als het nou precies omgekeerd is? Als het juist een thuiskomen is in de liefde waar je altijd naar verlangd hebt? 
Katie deelt haar simpele wijsheid over rouw, terwijl ze The Work® doet met drie verschillende mensen. Alledrie hebben ze een belangrijke persoon in hun leven verloren: een jonge vrouw wiens vader recent is overleden; een man wiens jonge, geweldige nichtje acht jaar geleden stierf; en een man van in de zeventig wiens vader als soldaat omkwam in de Tweede Wereldoorlog. 
"Ik kom er maar niet overheen," zegt een deelnemer.
"Nee," zegt Katie. "Over liefde kom je niet heen."
En ze neemt hem mee door wat zij een 'bezoekje' noemt: met een open hart het beeld van je geliefde in je geest houden. "En wanneer de tranen komen en iemand vraagt 'Ben je verdrietig?' dan kun je zeggen: 'Ik ben in vervoering, mijn nichtje is op bezoek.'" 
Eigenlijk wordt deze film tekort gedaan door te zeggen dat het alleen maar over rouw gaat. De diepere, universele thema's die aan bod komen — mishandeling; de keuze van je broer of zus respecteren; gezien worden; je leven voluit leven; lijden; strenge ouders; en vrijheid ervaren — brengen ook omkeringen in de levens van degenen die niet iemand zijn verloren teweeg. 

"Een prachtige film voor iedereen die ooit een ouder, kind, geliefde, broer, zus of vriend heeft verloren."
"Ik heb de film nu een paar keer gezien, en ik schiet nog steeds vol. Maar ik heb echt geleerd te genieten van de herinneringen aan mijn overleden grootouders, ooms en tantes, vrienden en huisdieren." -Edith Hagenaar

ONDERTITELING: Nederlands 
AUDIO: Engels
SPEELDUUR: ca. 1 uur en 22 minuten
UITVOERING: luxe zeszijdige hoes
Euro 36.00

Aantal