Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


29 geschenken


Hoe een maand lang geven je leven kan veranderen Cami Walker29 geschenken
Een deel van de opbrengst van dit boek, doneer ik aan goede doelen......... zo blijft de geef-beweging stromen!

Op vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten. Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt. Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd...

Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina’s voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren. Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen. 

Bij Cami Walker werd in 2006 multiple sclerose geconstateerd. In april 2008 stelde ze de online 29-dagen-geven-uitdaging in, met de website www.29gifts.org. Ze woont in Hollywood, Californië, met haar echtgenoot Mark.

Auteur(s):Cami Walker ISBN:978 90 6834 239 0 Jaar:2010 248 blz., 13,5 x 21 cm, Paperback

U kunt de keuze maken uit het bestellen van het boek of het boek plus als extra het ontvangen van een gratis digitaal 29daags-geefdagboek.
Euro 16.95


Aantal