Winkelwagen

Aqua (waterzuiveringsapparaat)


Krachtig 4-in-1 watersysteem (Aqua 5 liter en 12 liter)
Onze gezondheid hangt nauw samen met hoe wij leven. Water is de ‘Moeder van het Leven'. Alles wat leeft, bevat water. Ons lichaam bevat voor ongeveer 70% uit water. Als wij dagelijks ‘optimaal' water drinken dan wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen afvalstoffen efficiënter afgevoerd worden ....... en zo blijven wij gezonder.

Mineraal bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en komt het in contact met het aardmagnetisch veld.

Proces
Door middel van de zwaartekracht druppelt het water door 2 filters heen. Dit proces duurt ongeveer 30 minuten.

Filters
Het keramische filter met een doorlaatopening van 0,2 micron. Hier worden o.a. bacteriën, protozoa, kalk en zware metalen tegengehouden.

Het meerstappenfilter. Hier sijpelt het water door actieve koolstof, zeoliet, silica zand en bio-keramische korrels. Hier wordt het water verder gefilterd en wordt o.a. de pH waarde van het water aanzienlijk verhoogd om er alkalisch (basisch) water van te maken. Alkalisch (basisch) water is uitermate geschikt om te drinken wanneer er sprake is van verzuring. Bij lichamelijke klachten is er eigenlijk altijd sprake van verzuring (zure afvalstoffen). Deze afvalstoffen verbruiken veel mineralen (basen). Basen maken de zuren neutraal. Verzuring put pH regulerende lichaamsfuncties uit, verontreinigt de weefsels en zorgt bij een te grote hoeveelheid zuren voor het ontstaan van een verminderde vitaliteit en een verminderde weerstaand. 

Mineraalstenen
Tijdens het filterproces worden zowel de slechte als de goede stoffen uit het water gefilterd. Na het filteren komt het water in contact met de mineraalstenen. Deze stenen geven zuurstof en ongeveer 18 mineralen af waaronder calcium, kobalt, koper, chroom, germanium, jodium, ijzer, kalium, magnesium, mangaan, molybdenum, natrium, fosfor, potassium, selenium, sodium, zwavel en zink af.

Geen bacteriewerking
Zowel het meerstappenfilter als een deel van de stenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd. Hierdoor groeien er geen bacteriën in het filter en is het gefilterde water lang houdbaar.

Magneetkraan
Nadat het water is gefilterd wordt het langs de magneet van 1.200 Gauss in de kraan gevoerd. De watermoleculen zetten zich, door hun onderlinge elektromagnetische verbindingen, in een hexagonale structuur. Hexagonaal water is meer in overeenstemming met het vocht in ons lichaam. Het kan daardoor beter opgenomen worden door ons lichaam.

Uniek aan dit systeem: het meerstappenfilter zorgt voor basisch water (verhoging van de pH naar gemiddeld 9) en de mineraalstenen zorgen voor het aanvullen van mineralen. Absoluut noodzakelijk wanneer er sprake is van verzuring c.q. lichamelijke ongemakken. 

Bij calamiteiten is zelfs slootwater of regenwater te gebruiken.

Systemen worden compleet geleverd met filters (1x per jaar vervangen) en mineraalstenen (1x per 3 jaar vervangen).
Aqua 12 liter Kunstof ABS

Aqua 12 liter Kunstof ABSWerkt zuiverend, vitaliserend, mineraliserend en pH verhogend
Euro 249.00Aantal  
Aqua 12 liter Tank is van GLAS

Aqua 12 liter Tank is van GLASWerkt zuiverend, vitaliserend, mineraliserend en pH verhogend
Euro 289.00Aantal  
Aqua 5 liter kunststof ABS

Aqua 5 liter kunststof ABSWerkt zuiverend, vitaliserend, mineraliserend en pH verhogend
Euro 209.00Aantal  
Aqua 5 liter (krachtig 4-in-1 watersysteem) Tank is van GLAS

Aqua 5 liter (krachtig 4-in-1 watersysteem) Tank is van GLASWerkt zuiverend, vitaliserend, mineraliserend en pH verhogend
Euro 259.00Aantal  
Glastank voor vervanging Aqua 12 liter

Glastank voor vervanging Aqua 12 literHeb je de Aqua 12 liter en wil je graag een GLAStank? Dan kun je de GLAStank hier bestellen
Euro 99.00Aantal  
Glastank voor vervanging Aqua 5 liter

Glastank voor vervanging Aqua 5 literHeb je de Aqua 5 liter en wil je graag een GLAStank? Dan kun je de GLAStank hier bestellen
Euro 89.00Aantal