Winkelwagen

<< Vorige


Astragalus Eleutherococcus Shiitake


Bonusan 90 capsulesAstragalus Eleutherococcus Shiitake
Dit complex product bevat twee bijzondere kruidenextracten en een paddenstoelenextract. Astralagus, Eleutherococcus en Shiitake worden alledrie veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde ter ondersteuning van het immuunsysteem*. Eleutherococcus draagt daarnaast ook bij aan fysiek herstel*. Dat maakt dit product zo’n waardevolle combinatie om de afweer van het lichaam te ondersteunen.*

    Unieke combinatie van de kruiden Astragalus en Ginseng en de Shiitake-paddenstoel
    Hoge dosering van 900 mg Astragalus per dagdosering
    Gestandaardiseerde, dus gegarandeerde hoeveelheid polysachariden en eleutherosiden
    Bevat Shiitake extract van de zwamvlok, gestandaardiseerd op lentinan

Dit complex product bevat twee bijzondere kruidenextracten en een paddenstoelenextract. Astralagus, Eleutherococcus en Shiitake worden alledrie veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde ter ondersteuning van het immuunsysteem*. Eleutherococcus, ook wel Siberische ginseng genoemd, draagt daarnaast ook bij aan fysiek herstel*. Dat maakt dit product zo’n waardevolle combinatie om de afweer van het lichaam te ondersteunen.*

Het shiitake-extract in dit product is gemaakt van de zwamvlok en is gestandaardiseerd op lentinan. Lentinan is een belangrijke oplosbare voedingsvezel. Ook de wortel van astragalus bevat veel voedingsvezels.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating 

Kruidenpreparaat

Samenstelling per 3 capsules:

Astragalus membranaceus (vlezige hokjespeul) radix extract,          900 mg
gestandaardiseerd op minimaal 71% polysachariden

Eleutherococcus senticosus (Siberische ginseng) radix extract,         240 mg
gestandaardiseerd op minimaal 0,8% totaal eleutherosiden

Lentinula edodes (shiitake) mycelia extract, bevat lentinan               75 mg


Ingredienten
Vlezige hokjespeul (Astragalus membranaceus), capsulewand (cellulose (HPMC)), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus), shiitake (Lentinula edodes), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik
Dagelijks 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden verspreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.
Euro 32.40

Aantal