Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Baby reflux of darmkrampjes


Stephanie LampeBaby reflux of darmkrampjes
Babyreflux of darmkrampjes?
Alles wat je nodg hebt om je baby weer blij te maken.
Heeft je baby last van darmkrampjes? Is hij onrustig, spuugt of slikt hij vaak? Zijn de slaapjes kort en de voedingen lastig? Dan kan je baby last hebben van reflux. Meer en meer baby’s worden geplaagd door reflux, met veel onrust en soms ernstige klachten tot gevolg. Helaas is de diagnose soms aan de late kant. De impact van reflux kan dan enorm zijn, voor zowel de baby als de ouders. Naar schatting hebben elk jaar 30.000 baby’s een vorm van reflux. Hiervan hebben plm. 10.000 een gemene vorm van reflux met veel onrust, huilen en vaak ook spugen tot gevolg. Elk jaar opnieuw.
Dat is nergens voor nodig, want reflux is goed te behandelen. Een snelle diagnose maakt een wereld van verschil. Vermoed je reflux? Dan kun je met dit boek uit de voeten. Het geeft je niet alleen uitleg over wat het is, hoe het komt en wat je eraan kunt doen, maar het helpt je ook gedurende het hele traject om van je onrustige ukje een gelukkige baby te maken. Hierdoor is Baby Reflux ook een handig boek als er geen reflux in het spel is en je baby wordt geplaagd door darmkrampjes of andere onrust. Vlot en toegankelijk geschreven zonder medische abracadabra. Praktisch, informatief en soms ontroerend door de persoonlijke ervaringen van moeders.
Baby Reflux is het complete en enige Nederlandstalige handboek voor ouders met refluxbaby’s.
In het boek komt onder andere aan de orde:
- Alles over reflux en krampjes
- Troostmethoden
- Slaapoplossingen
- Voedingsadviezen
- Ervaringen van moeders
- Informatie & onderzoek
- Medicatie overzicht
- Oplossingen, geen pleisters
Over de auteur
Stephanie lampe is onrust- & slaapdeskundige en is een mama op een missie, namelijk onnodige traantjes bij baby’s voorkomen.
Dat doet ze onder meer via Stichting i.o Onrustige Baby en de webwinkel Ikbenmama.nl, waarvan ze oprichtster is. Eerder schreef ze de boeken Mama! alles over je eerste jaar als moeder (2006) en Baby in een ritme, naar een regelmaat zonder huilen (2009). Ze is mama van Feem, Fien en Suus, drie dochtertjes die elk op een andere manier last hebben gehad van reflux. 

Stephanie Molenaar-Lampe is baby slaap- en onrustdeskundige sinds 2007 en coacht sinds die tijd als eerste in Nederland ouders van slapeloze en onrustige baby’s. Ze is babyslaapfluisteraar, baby- en kinderslaapcoach en oprichtster van de Stichting Onrustige Baby. Ze is meer dan tien jaar babyslaapdeskundige voor diverse media en heeft inmiddels acht boeken geschreven over dit onderwerp. Haar eigen methode, de Droomritme Methode, is ontwikkeld i.s.m. ouders en zorgverleners en is een opleiding tot slaapcoach sinds 2017.

In 2004 kreeg ze haar eerste dochtertje en legde ze zich compleet toe op het schrijven over moederschap en kinderen tot vier jaar oud. In 2006 schreef ze "Mama, alles over je eerste jaar als moeder" om een eerlijk beeld van het moederschap te beschrijven in een tijd waarin dit nog niet eerder was gebeurd. In 2009 verscheen haar boek Baby in een ritme, wat vrij snel het nieuwe handboek voor regelmaat werd. Later dat jaar werd Stephanie mama van dochtertje Suus. Met een derde refluxervaring op zak besloot ze in 2011 ervaring en kennis te bundelen in het eerste Nederlandstalige boek over reflux: Baby Reflux of darmkrampjes? In 2012 gevolgd door de nieuwe editie van Baby in een ritme, Baby in een Droomritme (in 2016 geheel herzien en uitgebracht als speciale editie). Het vervolg hierop, Dreumes in dromenland, verscheen in 2013 en is in 2017 als e-boek verschenen. Met het boek Blije baby verlegt Stephanie eind 2014 de focus naar de normale baby, waarbij ook de onderwerpen ontwikkelen en eten aan bod komen. In 2017 bracht Stephanie de compleet nieuwe editie van Baby Reflux uit, hiermee ook alle andere oorzaken van onrust onder de loep nemende.


Stephanie legt zich thans toe op het schrijven van boeken en artikelen, het geven van slaapconsulten, het trainen van slaapcoaches en haar overige werkzaamheden als baby- en slaapdeskundige. 
Euro 17.50

Aantal