Winkelwagen

Volgende >>


bacteri 8 (volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar)


Voor een goede darmflora. (28 sachetes)bacteri 8 (volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar)
Samenstelling 
Bevat per sachet (à 3 gram granulaat):Minimaal 4 miljard (4 x 109) kiemen bij productie 7,5 miljard van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen: 
- Lactobacillus acidophilus 
- Bifidobacterium bifidum 
- Lactobacillus casei 
- Lactococcus lactis 
- Lactobacillus rhamnosus 
- Bifidobacterium longum 
aangevuld met Fructo Oligo Sachariden (FOS) 

Hulpstoffen 
maltodextrine, maïszetmeel. Gegarandeerd vrij van gist, gluten, lactose, caseïne, toegevoegde sacharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Toelichting op de samenstelling 
Alle gebruikte bacteriestammen in Darmocare Pro zijn vrij van lactose en melkeiwitten (caseïne). Darmocare Pro is bijzonder geschikt om in te zetten bij lactose-intolerantie. De bacteriën produceren enzymen die juist helpen bij de vertering van lactose.

Beschrijving 
Darmocare Pro heeft op moment van productie 7,5 miljard (7,5 x 109) levensvatbare bacteriekiemen om tot op de vervaldatum te kunnen garanderen dat er in iedere sachet minimaal 4 miljard (4 x 109) bacteriekiemen levensvatbaar in het product aanwezig zijn. In de sachets zijn de bacteriekiemen, beter dan in andere verpakkingsvormen, beschermd tegen vocht, lucht, licht en andere omgevingsinvloeden, waardoor Darmocare Pro goed bij kamertemperatuur bewaard kan worden. De voor Darmocare Pro geselecteerde stammen hebben een hoge maagzuur- en galtolerantie en op deze manier wordt een hoge overleving in het maagdarmkanaal bereikt. Absolute voorwaarden bij de ontwikkeling van Darmocare Pro waren een optimale combinatie van de verschillende bacteriestammen, een gegarandeerd substantieel hoog kiemgetal, een uitstekende houdbaarheid en een zo breed mogelijk toepassingsgebied door stammen met een grote diversiteit aan individuele eigenschappen. Bij de keuze van de bacteriestammen heeft Bonusan specifiek geselecteerd op de antipathogene werking, wetenschappelijke onderbouwing van de stammen, zuur- en galresistentie en koloniseerbaarheid.
Het in Darmocare Pro aanwezige aardappelzetmeel en de FOS (zogehete prebiotica) vormen een matrix die ondersteunend werkt voor de groei van de verschillende bacteriestammen.

Gebruik 
De inhoud van een sachet oplossen in een glas handwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.
Waarschuwing Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.
Euro 39.95

Aantal