Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Boeddhisme voor moeders


Sarah NapthaliBoeddhisme voor moeders
Kalm blijven is na lezing van dit boek voortaan kinderspel voor moeders! In de meeste boeken over ouderschap en opvoeding staat het kind centraal, maar Sarah Napthali, zelf moeder van twee jonge kinderen, richt zich hier eens op de moeder. In Boeddhisme voor moeders geeft ze tips en adviezen hoe je kunt omgaan met onder meer frustratie, woede en bezorgdheid, en benadrukt ze het belang van nieuwe afspraken maken met partner, familie en vrienden. Ze maakt gebruik van boeddhistische principes die iedereen moeiteloos elke dag kan toepassen en die ervoor zorgen dat chaos plaatsmaakt voor rust, kalmte en blijdschap. 

Moeders die bijna gek worden van het geblèr en geklieder, en die door de poepluiers de schoonheid van het leven uit het oog verliezen, zullen veel baat hebben bij dit herkenbare, toegankelijke en ondogmatische boek. ‘Kalmte en geluk kunnen alleen gedijen als je in het hier en nu leeft,’ luidt het credo van Napthali, en zij laat overtuigend in haar boek zien hoe deze levenshouding in praktijk te brengen is. 

De Australische schrijfster Sarah Napthali is moeder van twee jonge kinderen, die de afgelopen tien jaar boeddhistische principes in haar dagelijks leven heeft toegepast. 

Auteur(s):Sarah Napthali ISBN:978-90-6963-6306 Jaar:2004 256 blz., 13,5 x 20,5 cm, paperback
Euro 15.90

Aantal