Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Cottons maandverband maxi super


12 stuks (voorraad 5 stuks)Cottons maandverband maxi super
Voor extra bescherming én een vrij gevoel kies je voor het Maxi Super maandverband van Cottons. Extra lang en extra stevig, dus ideaal voor de zware dagen van je menstruatie. Met de unieke, hypoallergene toplaag van puur katoen van het verband krijgen irritaties geen kans. Katoen ventileert als geen enkele andere stof, wat je een licht en fris gevoel geeft. De vleugels houden het comfortabele maandverband stevig op zijn plaats, wat je ook doet. 
Hoe zacht katoen er ook uitziet, het is de veelvraat onder de biologische stoffen. Het neemt razendsnel vocht op en heeft een indrukwekkend absorptievermogen. Wist je dat het maar liefst 27 keer zijn eigen gewicht in vocht kan dragen? Maak je geen zorgen dat de tampons, het maandverband en de inlegkruisjes van Cotton daarmee kwetsbaar worden, want katoen wordt juist sterker als het nat wordt. Een veilig en zeker idee.

Je haalt het niet in je hoofd om chloor tot je te nemen. Toch doe je dat misschien wél als je tijdens je menstruatie kiest voor synthetisch(e) tampons, maandverband en inlegkruisjes. In Cottons tref je geen spoortje chloor aan, want Cottons gebruikt zuurstof in plaats van schadelijke bleekmiddelen in het productieproces. Onze katoenen tampons zijn zelfs volledig biologisch afbreekbaar. Maar bovenal heeft katoen een ultiem absorptievermogen, ventileert het uitstekend en voelt het zeer prettig aan. Eindelijk kan ze opgelucht ademhalen!
Zacht en absorberend
Geen chloor
Hypoallergeen
Voelt prettig en pluist niet
Ventileert uitstekend
Euro 2.97

Aantal