Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Cottons maandverband nacht


10 stuks (voorraad 2 stuks)Cottons maandverband nacht
Tijdens de nacht kun je wel wat extra bescherming gebruiken. Die geeft Cottons jou. Cottons Nacht Heavy is hoogst effectief, discreet en draagt zeer comfortabel. De unieke toplaag van zuiver katoen is hypoallergeen, dus geen irritaties. Deze variant is extra stevig en lang en zeer absorberend. Ideaal dus voor de nacht. Katoen ventileert als geen enkele andere stof, wat je een licht en fris gevoel geeft. Woelen mag, want de vleugels houden het maandverband stevig op zijn plaats. Slaap lekker!

Hoe zacht katoen er ook uitziet, het is de veelvraat onder de biologische stoffen. Het neemt razendsnel vocht op en heeft een indrukwekkend absorptievermogen. Wist je dat het maar liefst 27 keer zijn eigen gewicht in vocht kan dragen? Maak je geen zorgen dat de tampons, het maandverband en de inlegkruisjes van Cotton daarmee kwetsbaar worden, want katoen wordt juist sterker als het nat wordt. Een veilig en zeker idee.

Je haalt het niet in je hoofd om chloor tot je te nemen. Toch doe je dat misschien wél als je tijdens je menstruatie kiest voor synthetisch(e) tampons, maandverband en inlegkruisjes. In Cottons tref je geen spoortje chloor aan, want Cottons gebruikt zuurstof in plaats van schadelijke bleekmiddelen in het productieproces. Onze katoenen tampons zijn zelfs volledig biologisch afbreekbaar. Maar bovenal heeft katoen een ultiem absorptievermogen, ventileert het uitstekend en voelt het zeer prettig aan. Eindelijk kan ze opgelucht ademhalen!
  • Zacht en absorberend
  • Geen chloor
  • Hypoallergeen
  • Voelt prettig en pluist niet
  • Ventileert uitstekend
Euro 3.08

Aantal