Winkelwagen

<< Vorige


Darmocare infantis (kinderen tot 8 jaar) 30 zakjes


Voor een goede darmflora. Ook tijdens en na antibiotica-gebruik!Darmocare infantis (kinderen tot 8 jaar)  30 zakjes
Samenstelling 
Bevat per sachet (à 2 gram granulaat): minimaal 2 miljard kiemen (2 x 109) van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen: 
- Lactobacillus rhamnosus 
- Bifidobacterium infantis 

Hulpstoffen 
maltodextrine, maïszetmeel. Gegarandeerd vrij van gist, gluten, lactose, caseïne, toegevoegde sacharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Toelichting op de samenstelling 
Ieder sachet bevat bij productie veel meer dan 2 miljard bacteriekiemen, om tot het einde van de houdbaarheid de gedeclareerde hoeveelheid bacteriën per sachet te kunnen garanderen (bij kamertemperatuur). In de sachets zijn de bacteriekiemen, beter dan in andere verpakkingsvormen, beschermd tegen vocht, lucht, licht en andere omgevingsinvloeden. Hierdoor kan Darmocare Infantis goed bij kamertemperatuur worden bewaard. De geselecteerde stammen hebben een hoge maagzuur- en galtolerantie en op deze manier wordt een hoge overleving in het maagdarmkanaal bereikt. De gebruikte bacteriestammen zijn vrij van lactose en melkeiwitten. Darmocare Infantis is bijzonder geschikt om in te zetten bij lactose-intolerantie. De bacteriën produceren enzymen die helpen bij de vertering van lactose. Beschrijving Darmocare Infantis is een speciaal op de darmflora van baby's en jonge kinderen afgestemd probioticum. In deze leeftijdscategorie wijkt de darmflora sterk af van die van volwassenen en bestaat deze voornamelijk uit bifidobacteriën. Naarmate kinderen ouder worden, neemt het percentage melkzuurstammen (lactobacillen) in de darmflora geleidelijk toe. Wanneer een kind al een langere periode volledig met de pot mee-eet, kan in principe ook Darmocare Pro worden ingezet. Echter de stammen die voor Darmocare Infantis zijn geselecteerd hebben juist hun waarde bij kinderen (ook de wat oudere) bewezen. Een kind is dus niet snel "te oud" voor Darmocare Infantis.

Darmocare Infantis:
Voor meer algemene informatie over de effecten van probiotica, zie de productinformatie van Darmocare Pro. 
Gebruik De inhoud van 1 sachet toevoegen aan handwarm vruchtensap, afgekolfde moedermelk of water (niet warmer dan 37°C), een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren of schudden en toedienen. Het oplossen van het granulaat activeert de bacteriën en zorgt voor de noodzakelijke bescherming tegen zuur en gal. Waarschuwing Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.
Euro 39.95

Aantal