Winkelwagen

<< Vorige


DVD Turn it around (keer het om)


Byron Katie, volledig nederlands ondertiteldDVD Turn it around (keer het om)
Turn it around (keer het om)
DE FILM VAN BYRON KATIE
Volledig Nederlandstalig ondertiteld
"Mijn moeder dwong me altijd." "Ik durf geen relatie meer aan te gaan." "Ik ben onaantrekkelijk." "Mijn partner moet naar me luisteren." 

Dit soort gedachten gaan misschien wel honderden keren per dag door je hoofd. Maar ze veroorzaken alleen maar stress, angst, woede en moedeloosheid. The Work® van Byron Katie is een revolutionaire, nieuwe manier van omgaan met de gedachten die jou weerhouden van een leven vol vreugde en vrede. The Work® draait om vier vragen en een omkering die welke stressvolle situatie dan ook volledig kunnen omvormen. 
Word stap voor stap meegenomen in dit transformerende proces, laat je bevrijden door de inzichten die alledaagse mensen krijgen wanneer ze met Katie werken, en leer hoe je de vier vragen zelf kunt toepassen. Met haar humor, wijsheid en liefdevolle doortastendheid toont Katie hoe je door het onderzoeken van je gedachten niet alleen je eigen leven, maar zelfs de wereld kunt veranderen. 

"Deze film is een geschenk voor ons allen." -Dan Millman
"Alleen al het kijken naar deze film werkt bevrijdend. Wat een wijze inzichten. Ik ben op een diepgaande manier geheeld." -Edith Hagenaar

ONDERTITELING: Nederlands 
AUDIO: Engels
SPEELDUUR: ca. 58 minuten
UITVOERING: luxe zeszijdige hoes
Euro 19.95

Aantal