Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Een ongeboren baby vertelt


Rene en Mira CoudrisEen ongeboren baby vertelt
'Ik kan spreken', aldus het vijf maanden jonge embryo tegen zijn 27-jarige moeder. Daarmee begint een 44 dagen durend buitenzintuigelijk contact tussen een aanstaande moeder en haar ongeboren kind.

In diepe meditatie vangt zij zijn boodschappen op en verneemt ze wat haar kind-in-wording voelt, ziet en zich herinnert van vorige levens. Hij beschrijft zijn conceptie, het verblijf in de baarmoeder en zijn reactie op de geneesmiddelen die zijn moeder krijgt en de onderzoekjes waaraan ze wordt onderworpen. Hij vertelt over zijn vorige bestaan en over onderwerpen als dood, leven, kennis, waarheid, dromen en vrijheid. De diepzinnige inhoud van zijn boodschappen is opmerkelijk, evenals zijn verklaring waarom hij ter wereld wil komen.

Een ongeboren baby vertelt is het bijzondere verslag van een misschien fantastische, maar reële gebeurtenis. Het speelde zich af in Oostenrijk, maar het zou ook bij u of op iedere andere plaats van de aarde kunnen gebeuren, aldus beide ouders. Hun boek zal daarom niet alleen aanstaande ouders tot steun zijn: het leert bovendien hoe we open kunnen staan voor dezelfde wonderbaarlijke ervaringen en hoe de moeder de communicatie met haar ongeboren baby mogelijk kan maken. Zo krijgt het ontstaan en de wording van een nieuwe mens een extra dimensie.

Een ongeboren baby vertelt
Het verslag van een buitengewone ervaring
Door: Rene en Mira Coudris,
ISBN: 97890 202 85499 
Geïllustreerd 
Prijs: € 9,90
Blz.: 230
paperback
Druk: 3 
Euro 9.90

Aantal