Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Hemelse boodschappen


Maudy Fowler en Gail Hunt VioletteHemelse boodschappen
Influisteringen van engelen en gidsen

Hemelse boodschappen is het ware verhaal over de paranormaal begaafde Maudy Fowler, die via overledenen boodschappen van engelen en gidsen ontvangt. Samen met co-auteur Gail Hunt Violette heeft zij een zelfhulpboek geschreven dat met zijn positieve boodschap een sterke stimulans kan zijn voor spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling.
In simpele voor iedereen toegankelijke bewoordingen vertaalt Maudy de diepe inzichten en levenswijsheden die ze vanuit de hogere wereld krijgt ingefluisterd naar de alledaagse praktijk. Zo is een boek ontstaan gebaseerd op de kracht van positief denken, eenvoud en gezond verstand en over hoe je deze waarden in je leven gestalte kunt geven.

De hemelse wijsheid van engelen en gidsen vertaald naar de praktijk van het dagelijks leven.


Maudy Fowler is geboren en getogen in Nederland; haar ouders waren afkomstig uit voormalig Nederlands-Indië. Al van haar 11e is zij zich bewust van haar gave en helpt zij mensen om verder te komen op hun levensweg. Ze woont nu in de VS.
Gail Hunt Violette, Amerikaanse van geboorte, is kunstenaar en heeft 20 jaar in het godsdienstonderwijs gewerkt. Ze ontmoette Maudy in 2000 en samen reizen ze nu door de VS en Europa en geven presentaties. Ze zijn geregeld in Nederland. (www.maudy.com)
Euro 14.90

Aantal