Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Het einde van de Maya-kalender 2012


John Major JenkinsHet einde van de Maya-kalender 2012
Het einde van de Mayakalender 2012 onthult een van de grootste mysteries waart de oude Mayacultuur de onderzoeker steeds voor heeft gesteld: waarom rekenden de Maya's met perioden van duizenden en zelfs tienduizenden jaren? Waarom waren zij zo geobsedeerd door tijd en kalenders?
In dit boek, een briljante synthese van wetenschappelijk onderzoek van sjamaans inzicht, onthult John Major Jenkins dat de Mayasjamanen op de hoogte waren van astronomische cycli en er de diepere betekenis van kenden. Op basis van nauwgezet speurwerk ontraadselt Jenkins de sjamaanse Mayakosmologie en toont hij aan dat de samenstand van de zon met het centrum van de Melkweg in 2012 volgens de Maya's zowel het einde als het begin van een grote cyclus van 26000 jaar markeert.
Het einde van de Mayakalender 2012 verandert voorgoed ons beeld van de oude Mayabeschaving en biedt ons het fascinerende besef dat wij in een tijd leven die de vervulling van een oeroude belofte in zich draagt. Dit boek bevat de boodschap dat volgens de Maya's de wereld zich in 2012 zal vernieuwen en dat de mensheid de kans krijgt een sprong voorwaarts in haar evolutie te maken.
Euro 32.90

Aantal