Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Indigo Essence Olie 30 ml


Speciaal voor kinderen en het innerlijke kind van de volwasseneIndigo Essence Olie  30 ml

Indigo olie (om de schatten van de ziel te leven)
Speciaal voor kinderen (en het innerlijke kind van de volwassene)

Indigo olie werkt als beschermer van de aura. Hierdoor kun je beter bij jezelf blijven. Je wordt als het ware omhuld door een fijne energie, die je geborgenheid en veiligheid geeft. 

Ieder kind en iedere volwassene heeft bijzondere talenten en gaven. Soms is het contrast tussen de innerlijke gaven en de buitenwereld zo groot, dat het niet altijd makkelijk is om je een weg te banen en in contact te blijven met je talenten of met je ik-kracht. Het kan dan komen tot innerlijke spanningen, onrust en desoriëntatie.

Met name kinderen van deze tijd en volwassenen met een hoog energetisch trillingsniveau hebben het moeilijk met de lagere trillingen van de buitenwereld. Het kost hen veel kracht en energie om dit verschil te verwerken. Hierdoor kun je uit je kracht gaan: het kost (te) veel energie om bij jezelf te blijven. 

Indigo olie helpt het opgroeiende kind (en de volwassene) om in contact te blijven met de eigen gaven en het levensplan. Het energiesysteem wordt in balans gebracht en de aura krijgt als het ware een beschermingslaagje. De verbinding met je eigen bron en met je levensenergie wordt versterkt. 

Indigo olie maakt het mogelijk om: 

* dichter bij jezelf te blijven: het zet je in je kracht
* andere energieën en emoties van anderen meer op afstand te houden
* je eigen wezen, je talenten en gaven te herkennen en te beleven
* rustig en kalm te blijven
* je eigen plek in de wereld te vinden


Begruik van indigo olie :
Niet om in te nemen! De indigo olie gebruik je als volgt: 2 maal per dag: klein druppeltje op de pols aanbrengen. Polsen over elkaar wrijven en daarna een beweging met beide armen langs het lichaam (in de aura) van boven naar beneden maken. Eveneens een druppel aanbrengen op de grootste wervel (C7) in de nek. Dit is de plek voor het ontvangen van kosmische energie.

Om de aura te reinigen en te verzorgen.

Ingredienten
Prunus dulcis (almond), Sesamum indicum (sesame), Helianthus annuus (sunflower) oil, Aroma (etherische olie), Tocopherol (vitamine E), en als bestanddeel van natuurlijke etherische olie linalool, limonene, geraniol
Euro 24.95

Aantal