Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Mijn kind is anders


Regressie-ervaringen van kinderen Henri de Vidal de Saint GermainMijn kind is anders
Mijn kind is anders biedt een veelzijdig perspectief op de meest uiteenlopende vormen van zogenaamd afwijkend gedrag bij kinderen die meer (of anders) zien, horen en voelen. Niet zelden begaafd met een sterke intuïtie, (oude) wijsheid en buitenzintuiglijke gevoeligheid worden zij Nieuwetijdskinderen genoemd. Helaas weten ouders en opvoeders nog al te vaak geen raad met het voor hen vreemd aandoend gedrag, waardoor deze kinderen zich onbegrepen, onveilig en in de steek gelaten voelen. Zij trekken zich meer en meer terug in hun eigen wereld, worden eenlingen of zoeken allerlei wegen om aandacht te krijgen. Leer- krachten en hulpverleners die dagelijks met kinderen te maken hebben, zullen in dit boek ongetwijfeld elementen van herkenning vinden, waardoor dit anders zijn als kenmerk van een Nieuwe Tijd aanvaard zou kunnen worden en een eigen plaats innemen. 
Eerder bij ons verschenen boeken van dezelfde schrijver zoals Spectrum van regressie en reïncarnatie, Dimensies achter regressie en reïncarnatie en Dagdromen en vorige levens, hebben alle vanuit zijn vakgebied en ervaring overeenkomst met dit onderwerp en kunnen als een zinvolle aanvulling en verruiming van kennis op dit terrein worden aanbevolen. 

De auteur, een gerenommeerd regressie-, reïncarnatie- en dagdroomtherapeut geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland, en gespecialiseerde modules en hoorcolleges voor beroepshulpverleners, waaronder psychotherapeuten, artsen en psychiaters 

Mijn kind is anders
Regressie-ervaringen van kinderen
Door: Henri de Vidal de St.Germain
ISBN: 97890 202 82184 
Geïllustreerd 
Prijs: € 14,90
Blz.: 176
paperback
Druk: 3 
Euro 14.90

Aantal