Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Vaccinaties doorgeprikt


informeer je en kies dan het beste voor jouw kind Cisca Buis/Noor Prent/Tineke SchaperVaccinaties doorgeprikt
Met het boek Vaccinaties doorgeprikt willen de auteurs afrekenen met het idee dat een kind alleen maar veilig kan opgroeien als het voor 100% meedoet aan de vaccinaties, zoals die worden aangeboden in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Vanuit de overheid wordt de illusie in stand gehouden dat het hier om een verplichting gaat. Toch is deelname aan dit collectief aangeboden programma een individuele beslissing en de verantwoordelijkheid van de ouders zelf. Om hierover een weloverwogen beslissing te kunnen nemen dienen ouders wel goed te worden voorgelicht, hetgeen de overheid nalaat. De auteurs hebben een jarenlange kennis opgebouwd over alles wat met vaccinaties te maken heeft en bieden met dit boek achtergrondinformatie en inzichten voor iedere ouder die zich over dit onderwerp wil informeren teneinde een verantwoorde en gezonde keuze te kunnen maken. 
De waarheid over vaccinaties voor een gezond nageslacht 
Cisca Buis, klassiek homeopaat, begeleidt in haar praktijk mensen met gezondheidsklachten en vaccinatievraagstukken.
Noor Prent, arts, in haar praktijk voor antroposofische ouder- en kindzorg staat het behouden van natuurlijke weerstand en bevorderen van eigen geneeskracht centraal.
Tineke Schaper, in haar praktijk voor klassieke homeopathie hebben vaccinaties bij kinderen, de mogelijke bijwerkingen en bewustwording van een vrije keuze, veel aandacht. 

Vaccinaties doorgeprikt
informeer je en kies dan het beste voor jouw kind
Door: Cisca Buis/ Noor Prent/Tineke Schaper
ISBN: 97890 202 03738 
Geïllustreerd 
Prijs: € 17,90
Blz.: 160
paperback
Euro 17.90

Aantal