Winkelwagen

<< Vorige


Witte pomander aurareiniger (Aura Soma)
Witte pomander aurareiniger (Aura Soma)
Witte pomander (Aura soma)
De pomanders van Aura soma bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van maar liefst 7 x 7 (49!) kruiden en essentiële oliën. De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura. Pomanders helpt je om weer te (kunnen) stralen. Pomanders versterken de aura en door deze unieke beschermlaag ben je minder gevoelig voor de energieën van anderen, zonder daarbij ‘afgesloten’ te zijn. Je voelt je steviger en meer in balans. 
Vicky Wall, de grondlegster van Aura soma noemde de witte pomander: ‘De dokter in de witte jas’, omdat deze pomander voor veel verschillende doeleinden te gebruiken is. 

Gebruik van de pomander: druppel 3 druppeltjes op de linker handpalm 1 maal daags. Wrijf de handen zachtjes over elkaar heen en laat je handen intuïtief bewegen naar die plek in je aura of op je lichaam wat je zelf fijn vindt. Je kunt je handen daar zo lang houden als je zelf fijn vindt. Je eindigt de beweging door met je handen een kommetje te maken en dit kommetje voor je neus te plaatsen. Snuif vervolgens de heerlijke geur van de witte pomander op door 3 keer diep in en uit ademen.

Ingredienten: op natuurlijke basis: planten, bloemen, water

Euro 36.50

Aantal