Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Zechsal Skin balm, tegen puistjes 50 ml
Zechsal Skin balm, tegen puistjes  50 ml
Revolutionair middel tegen puistjes op basis van milk of magnesia. Natuurlijke aanpak. Werkt snel en effectief!

                 * Vermindert puistjes en roodheid snel en effectief
                 * Ontsmet de huid en remt talgvorming
                 * Dermatologisch getest 
                 * Natuurlijke ingrediënten goedgekeurd door Ecocert en BDIH

Een beroemd effect van milk of magnesia is dat het kalmerend werkt op de huid, puistjes snel vermindert en minder rood maakt. Op internet en YouTube worden de voordelen uitvoerig besproken!

Er zijn echter ook nadelen, namelijk de hoge PH-waarde (> 11) waardoor de huid kan uitdrogen, zeker bij frequent gebruik. In de Zechsal skin balm is dit pH-probleem opgelost mét behoud van de functionele werking. De gebruikte milk of magnesia is gemaakt van zuiver magnesiumchloride uit de Zechstein bron en Belgisch dolomiet.

Nb: niet geschikt voor mensen met een zeer droge huid.

Ingredienten:
Aqua, Magnesium Hydroxide, Propanediol, Cyclodextrin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Hydroxypropylcellulose.

Bijna iedereen heeft er wel eens last van puistjes. Ze zijn een plaag voor je huid en soms lijkt het alsof voor elk puistje dat verdwijnt, er twee terugkomen.

Puistjes worden veroorzaakt door overactieve talgklieren. Ze raken verstopt, ontsteken en een puistje popt op. Als tiener kun je hier veel last van hebben, maar ook volwassenen moeten er soms aan geloven.

Puistjes in het gezicht vallen het meest op, maar ook op de armen, borststreek, rug en schouders kunnen ze opduiken. Vaak is de huid eromheen rood van kleur. Iedereen heeft wel eens puistjes en het is niks geks, maar toch wil je er van af!

Magnesium milk

Omdat veel middeltjes en smeerseltjes maar nauwelijks helpen worden de meest rare dingen geprobeerd, soms met onverwacht succes.
Zo is in Amerika het product magnesium milk zeer succesvol gebleken.YouTube staat vol met filmpjes waarin magnesium milk wordt aangeprezen
als het middel tegen puistjes. Niet zo verwonderlijk, vinden de specialisten van Zechsal, want de werkzame stof (magnesiumhydroxide) droogt de puistjes uit en werkt remmend op talgvorming.

Zechsal skin balm

Magnesium milk zoals het wordt verkocht in Amerika, heeft ook nadelen. Het heeft een hoge pH en droogt op den duur de huid uit, wat vervelend kan zijn.Het is daarom niet toegelaten in de EU.

Dus zijn we bij Zechsal aan de slag gegaan met een nieuwe formule! We hebben natuurlijke stoffen toegevoegd, de pH (zuurtegraad) verlaagd en de positieve werking van magnesium milk behouden: het resultaat is verbluffend!

De kenmerken

In de Zechsal skin balm worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. De basis van de formule is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron in Veendam. 
Euro 14.50

Aantal