Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Zielerust (bloesemremedie)


10 mlZielerust (bloesemremedie)
Zielerust
De remedie Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er teveel spanning in het hoofd blijft vastzitten, zorgt de Zielerust ervoor dat je kunt aarden en dat je hoofd stil wordt. Het zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer er veel druk is vanuit je omgeving (ook groepsdruk), brengt de Zielerust je focus weer terug naar jezelf. Zielerust helpt met het (opnieuw) verbinding maken met jezelf, waardoor je weer richting en plezier krijgt in het leven. Het kind krijgt weer vertrouwen in zijn groei en toekomst. Omdat hij beter kan ontspannen, kan het kind weer open staan voor het nieuwe. Zielerust is in het bijzonder fijn voor kinderen met een vol hoofd en voor kinderen met een lichaam vol afvalstoffen.
Ingredienten: watre, biologische alcohol. Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Vortex met Witte Engel, Bolderik, Bosrank, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid, Zevenblad.

Gebruik: druppel 5 druppels uit het stockflesje in een 30 ml glazen flesje met een paar druppels biologische alcohol. Dosering van gemaaktje flesje: 2 maal daags 2 druppels onder de tong.

Euro 17.00

Aantal