Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Zielsveiligheid (bloesemremedie)


10 mlZielsveiligheid (bloesemremedie)
Zielsveiligheid
De remedie Zielsveiligheid is voor een diepe integratie van je eigen veiligheid en zelfvertrouwen. Het is een remedie voor die momenten waarop je je niet veilig voelt op aarde, geen vertrouwen hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt. Zielsveiligheid zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of je familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf te blijven. Zielsveiligheid gaat naar een dieper aspect van bescherming. Hierdoor kunnen oude blokkades losgelaten worden en kan nieuw licht in het bewustzijn integreren. Op deze manier kunnen kinderen een completer en nog krachtiger persoon worden: ze krijgen door hun veiligheid en het vertrouwen in zichzelf de kracht om los te laten wat niet meer bij hen hoort. 

Ingredienten: water, biologische alcohol. Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Bescherming, Aardevortex met Witte Engel, Bescherming, Divine Light, Engelwortel, Integratie Combinatie, Wijnruit, Wilde Bertram.


Gebruik: druppel 5 druppels uit het stockflesje in een 30 ml glazen flesje met een paar druppels biologische alcohol. Dosering van gemaaktje flesje: 2 maal daags 2 druppels onder de tong.
Euro 17.00

Aantal