Winkelwagen

<< Vorige


Zielsvreugde (bloesemremedie)


10 mlZielsvreugde (bloesemremedie)
Zielsvreugde
Zielsvreugde is een fijne remedie wanneer het kind onvoldoende kracht voelt om zichzelf te kunnen zijn. Dit komt vaak voort uit oude pijn die hem ervan weerhoudt om naar buiten te treden. De oorzaak kan liggen in familiepatronen of is afkomstig uit eerder ontstane pijn op (nog) jongere leeftijd. Het is pijn die hij niet los heeft gelaten, maar is blijven koesteren. Zielsvreugde geeft op een zachte manier verlichting van oude pijn en helpt het kind om oud verdriet los te laten. Zielsvreugde is vooral fijn wanneer er in het kind een leegte is ontstaan door bijvoorbeeld het verlies van zijn tweelinghelft in de baarmoeder (of door het verlies van een ouder of een ander dierbaar persoon of dier).

Ingredienten: water, biologische alcohol. Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Slaapmutsje, Regenboog, Komkommerkruid, Living Star Light, Peer, Klein Streepzaad.


Gebruik: druppel 5 druppels uit het stockflesje in een 30 ml glazen flesje met een paar druppels biologische alcohol. Dosering van gemaaktje flesje: 2 maal daags 2 druppels onder de tong.
Euro 17.00

Aantal